Vergaderen in aparte Zaal

Onze grote zaal is de ideale locatie voor een vergadering of een zakelijk evenement. Onze zaal beschikt over gratis Wi-Fi en een zaalopstelling naar keuze is mogelijk; net zoals gebruik van een projectiescherm en microfoon. Bij al onze vergaderarrangementen wordt u ontvangen met 2x een kopje koffie/thee met daarbij iets lekkers en tijdens de pauzes van de vergadering worden er in overleg drankjes geserveerd.
U kunt uw vergadering combineren met bowlen, klootbowlen of een wandeling door de polder. Hiermee verkort u de daadwerkelijk vergadertijd en vergroot u de teamspirit. Zo wordt er nog lang nagepraat over uw originele manier van leiding geven. U kunt de vergadering ook afsluiten met een lunch of (buffet)diner.
Heeft u andere wensen of wilt u meer weten over de prijzen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op 0229-561207, vraag dan naar dhr. Gerard Duijn.

VOORBEELD VERGADER ARRANGEMENTEN

Zaal Duijn biedt vele mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten. Onze arrangementen voor uw vergadering of zakelijk evenement zijn inclusief zaalhuur en op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen berekenen wij een toeslag voor de zaalhuur.

Vergaderarrangement A
– Zaalhuur (1 dagdeel)
– 2x koffie/thee met wat lekkers
– 2x frisdrank & water op tafel
– Schrijfwaar & pennen
– Gratis Wi-Fi
– Gratis parkeren

Vergaderarrangement B
– Zaalhuur (2 dagdelen)
– 2x koffie/thee met wat lekkers
– 2x frisdrank & water op tafel
– Tante Agatha Lunch
– Schrijfwaar & pennen
– Gratis Wi-Fi
– Gratis parkeren

Vergaderarrangement C
– Zaalhuur (3 dagdelen)
– 4x koffie/thee
– 4x koffie/thee & water op tafel
– Tante To Lunch
– Tweegangen diner inclusief 3 consumpties
– Schrijfwaar & pennen
– Gratis Wi-Fi
– Gratis parkeren

Heeft u andere wensen of wilt u meer over onze prijzen weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.