Groepsuitjes

Ben je op zoek naar een originele invulling van jullie groepsuitje? Dan ben je hier op de juiste pagina! Bij Café Duijn Bowling Spierdijk hebben we diverse leuke activiteiten voor een groepsuitje. Of je nu op zoek bent naar een leuke invulling voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familie-uitje of voor een gezellige middag met vrienden, hier kan je het vinden! Naast de hiernaast vermelde activiteiten heeft Café Duijn Bowling Spierdijk natuurlijk ook bowlen & eten arrangementen. Voor meer informatie over de groepsuitjes of om direct te reserveren kunt u bellen met 0229-561207.

WINTERBORREL | het jaar goed afsluiten of het nieuwe jaar goed inluiden

Vanaf 6 personen | vanaf € 20,- per persoon

Wilt u het einde van het jaar goed afsluiten, of het nieuwe jaar goed inluiden? Organiseer dan uw bedrijfs- of familieborrel bij ons. U kunt uw Winterborrel organiseren in het Café of in de Bowling. Beide locaties zijn van 6/12 tot 3/1 ingericht in gezellige kerstsfeer. De Winterborrel heeft een duur van 2 uur en is inclusief hapjes en drankjes. De prijs voor de Winterborrel is € 20,- p.p. (vanaf 20 personen, anders kunt u deze prijs als richtprijs aannemen). Dit kunt u aanvullen met één of meerdere uren (9,- per persoon voor elk volgend uur) of met een uur bowlen (4,50 per persoon). Heeft u andere wensen zoals een aanvulling met een (stamppot-)buffet of een kop snert? Alles is mogelijk! Wel vooraf reserveren op 0229-561207.

BOWLEN MET JE KLAS OF TEAM | gezellig samen met elkaar

Vanaf 15 personen | vanaf € 7,- per persoon

Bowling Spierdijk

Kom gezellig bowlen met je hele klas of team. Als afsluiting, schoolreisje, klassenfeest of gewoon omdat het leuk is!

Het arrangement bestaat uit:
– 1 uur bowlen
– 1 consumptie p.p.
– 1 warm hapje p.p.

Prijzen:
Dinsdag t/m donderdag 15.00 uur – 19.00 uur € 7,- p.p.
Vrijdag t/m zondag 15.00 uur – 19.00 uur  € 7,50 p.p.

Wilt u ook een hapje eten na afloop van het bowlen? Kijk dan naar onze Kids Parties!

KLOOTBOWLEN | het leukste groepsuitje van West-Friesland

Vanaf 10 personen | € 17,50 per persoon

Klootbowlen

Klootbowlen is het leukste groepsuitje in West-Friesland! Samen met jouw vrienden, familie of collega’s ga je met een kruiwagen gevuld met hapjes, drankjes en bowlingpins op pad. In totaal speelt iedereen 10 klootbowl-frames. Het doel is om zo veel mogelijk pins om te gooien. Na een route door de omgeving van West-Friesland eindigt het klootbowlen in Café Duijn Bowling Spierdijk. Hier spelen jullie op de WII en op onze eigen bowlingbanen de laatste twee bowling-frames. Wie zal de winnaar zijn? Kijk op www.klootbowlen.nl voor meer info of reserveer direct op 0229-561207.

TAPAS BOWLING DINER | onbezorgd genieten in Spaanse sfeer

Vanaf 40 personen | Prijs op aanvraag

TapasWalkingDinner

Met dit groepsuitje kan iedereen vier uur lang onbezorgd genieten. Het tapas bowling diner is inclusief een uur bowlen, een heerlijk en divers 3-gangen tapasdiner en bijpassende wijnen, tapbier of fris. Dit overheerlijke diner is mogelijk in een walking diner vorm maar kan ook zittend aan tafel geserveerd worden. Reserveer uw tapas bowling diner door te bellen met 0229-561207.

CULINAIRE FILMAVOND | film proeven - eten kijken

Vanaf 20 personen | Vanaf € 39,- per persoon
Een topfilm bekijken en tegelijk dezelfde heerlijke gerechten proeven die op dat moment in de film te zien zijn. Dat is een culinaire filmavond! Deze originele culinaire filmavond vindt plaats in Café Duijn, is te reserveren vanaf 20 personen en is alleen mogelijk op maandag t/m donderdag. De kosten zijn € 39,- p.p.. Voor deze prijs geniet je van een Braziliaanse of Italiaanse topfilm en je krijgt gedurende de film 5 gerechten en 2 alcoholische drankjes geserveerd. Bel voor meer info of om direct te reserveren met 0229-561207.

WIJN-SPIJS PROEVERIJ | voor de wijnliefhebbers

Vanaf 20 personen | Vanaf € 34,- per persoon

wijn-en-spijs-proeverij

Laat je verrassen door 7 diverse wijnen met bijpassende culinaire verwennerijen. Tijdens deze proeverij krijgt de groep uitleg over de wijnen en de wijn-spijs combinaties en na afloop is er zelfs de mogelijkheid om de favoriete wijnen te kopen. Dit heerlijke groepsuitje is te reserveren vanaf 20 personen en is alleen mogelijk op maandag t/m donderdag. De kosten zijn € 34,- p.p.. Bel voor meer info of om direct te reserveren met 0229-561207.

WANDELING & PICKNICK | genieten van de landelijke omgeving

Vanaf € 14,75 per persoon

Wandeling_Picknick

Wil je met een groepsuitje heerlijk genieten van de prachtige landelijke omgeving? Reserveer dan een wandeling met picknick! Met een knapzak gaan jullie op pad voor een prachtige wandeling in de omgeving van West-Friesland. Dit uitje is inclusief wandelkaart met diverse wandelroutes van verschillende afstanden en inclusief knapzak gevuld met 1 krentenbol, 2 sandwiches, 1 stuk fruit en een flesje biologische sap. Tegen een meerprijs is de knapzak uit te breiden met een fles wijn/prosecco, thermoskan met koffie/thee of een speciaal biertje. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden! Op vrijdag t/m zondag is dit groepsuitje altijd mogelijk ongeacht het aantal personen, op maandag t/m donderdag is dit groepsuitje te reserveren vanaf 20 personen. Bel voor meer info of om direct te reserveren met 0229-561207.

INDOOR MIDGETGOLF | voor jong en oud

Vanaf 20 personen | € 6,- per persoon

Indoor_Midgetgolf

Iedereen kent het wel: midgetgolf. Heb je geen zin om buiten te spelen; wij hebben indoor midgetgolf! Op een aantal verschillende midgetgolfbanen speel je in een aparte zaal een wedstrijd. Wie zal de minste punten behalen? Wel vooraf reserveren op 0229-561207.

OUDHOLLANDSE SPELLEN | ouderwets gezellig

Vanaf 20 personen | € 6,- per persoon

Oud Hollandse spellen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.