Word lid en “Join the club!”

Bowling Spierdijk Zomerleague

Klik hier voor de stand van de zomerleague 2019!

De zomerleague is een bowlingcompetitie welke iedere woensdag om 19:30 en 20:30 uur in de zomermaanden plaatsvindt. Iedereen kan meedoen aan deze competitie, je hoeft dus geen ervaring te hebben of lid te zijn van een bowlingvereniging! Elke deelnemer speelt 3 bowlinggames per avond. Heb je totaal minimaal 21 bowlinggames gespeeld? Dan maak je kans op leuke prijzen (geen bekers maar echte prijzen) op de finaleavond!

Bij elke betaalde zomerleague-inschrijving, krijg je een lootje waarmee je kans maakt op € 150,- korting op de baanhuur seizoen 2019/2020. Alleen diegene die aanwezig zijn tijdens de trekking op de finaleavond kunnen hierop kans maken!
Geef je op aan de bar bij Bowling Spierdijk of bel met 0229-561207 om jouw plek te reserveren!

Kijk hier voor de stand van de Zomerleague.

Bowling Vereniging Spierdijk
Al 35 jaar wordt er in Bowling Spierdijk op doordeweekse avonden door 140 bowlers in competitie verband gebowld. Op deze zeer gezellige avonden wordt er niet alleen geprobeerd om zelf zoveel mogelijk strikes te gooien, maar ook andere bowlers worden aangemoedigd zo hoog mogelijk te eindigen. Verder worden er tijdens het seizoen diverse toernooien georganiseerd, waarvan de ‘Grote Prijs van Spierdijk’ zeer zeker het grootste is, zelfs regelmatig met internationale deelname! Onze eigen bowlers presteren in wedstrijden ook heel goed. Zo hebben we ook nu weer een Nederlands Kampioen in ons midden en is ons 50+ bowling team vorig jaar als 4e van Nederland geëindigd! Bowlingvereniging Spierdijk bowlt op maandag-, dinsdag- en donderdagavond vanaf 20.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur. We kunnen nog 1 trio op de maandagavond en 1 trio op de dinsdagavond gebruiken. Heb je interesse? Kom de sfeer eens proeven of neem contact op met de vereniging via e-mail. Voor meer info kan je ook kijken op de website: www.bvspierdijk.nl

55+ Bowlen
Elke woensdagmiddag bowlt onze 55+ club vanaf 13.00 uur. Jan en Bep Bruil organiseren deze gezellige onderlinge competitie die van begin september tot en met half mei wekelijks gespeeld wordt. Wil je graag meebowlen? Ervaring is niet nodig en je bent van harte welkom om eens een keertje te komen kijken. Voor meer infomatie kan je bellen met 06 55 97 22 72 of mailen naar Jan en Bep.

Vrouwenbowlen
Elke eerste dinsdagmiddag van de maand (oktober t/m maart) is er voor vrouwen gelegenheid om te bowlen. Dit is geen competitie, maar gewoon een gezellige middag met een kopje koffie en een drankje voor vrouwengildes, (schoon)zussen, buurvrouwen etc. Heb je interesse: bel met 0229-561207 om je op te geven.

Bowlen, hoe doe je dat?
Hieronder vind je vijf directe videolinks.
Hoe houd ik de bal vast?
Hoe gooi ik de bal?
Waar moet ik op mikken?
Er staat nog één pin, hoe gooi ik die om?
Hoe gooi ik met effect?

Biljartvereninging Op Zeker

Op de dinsdagavonden (van september t/m mei) speelt onze biljartverenging “Op Zeker” in Café Duijn. Al jaren wordt er door 24 mannen zeer gezellig gestreden om de grote wissel beker. Heb je interesse om mee te spelen met de biljartvereniging op dinsdagavond? Kom gerust langs om de sfeer te proeven of bel met 0229-561207.

Biljarttoernooi 2019 (4 t/m 9 maart)
Elk jaar wordt er in de grote zaal van “Café Duijn Bowling Spierdijk” een toernooi georganiseerd. Een 80-tal deelnemers spelen dan op 2 avonden 3 partijen per avond. Maandag- t/m vrijdagavond worden er voorrondes gespeeld en op zaterdag is de finaleavond. Dus als je van biljarten en gezelligheid houdt zien we je graag op één van deze avonden. Info Biljarttoernooi 2018

Willem Oud (2de van links) uit Grootebroek winnaar van het Open Biljart Kampioenschap van Spierdijk 2017 en 2018.
winnaars-biljartkampioenschappen

Reacties gesloten.