Onze clubs

Bowling Vereniging Spierdijk

Bowling Vereniging Spierdijk bowlt op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Bij meerdere speelavonden zijn er nog teams/individuele spelers van harte welkom. Ook hebben we regelmatig plaats voor reserve spelers! Heb je interesse? Kom gerust de sfeer eens proeven of neem contact op met de vereniging via e-mail. Voor meer informatie kan je ook kijken op de website van de vereniging: Bowling Vereniging Spierdijk.

Overzicht speelavonden/leagues van Bowling Vereniging Spierdijk:

DagAanvangSpeel-
vorm
Aantal
games
Maandag20.30 uurTrio3
Dinsdag19.30 uur
21.00 uur
Trio
Trio
3
3
Donderdag19.30 uurDuo3

55+ Bowlen

Elke woensdagmiddag bowlt onze 55+ club wekelijks om 14.00 uur. Wij organiseren deze gezellige onderlinge competitie van begin september tot en met half mei. Wil je graag mee bowlen? Ervaring is niet nodig en je bent van harte welkom om eens een keertje te komen kijken. Voor meer informatie kan je bellen 0229-561207 (vragen naar Gerard, Hélène of Denise).

Bekijk hier de uitslagen van de 55+ competitie HDC: UITSLAGEN !
Bekijk hier de uitslagen van de 55+ competitie SCRATCH: UITSLAGEN!

Vrouwenbowlen

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand (oktober t/m maart) is er voor vrouwen gelegenheid om te bowlen. Dit is geen competitie, maar gewoon een gezellige middag met een kopje koffie en een drankje voor vrouwengildes, (schoon)zussen, buurvrouwen etc. Heb je interesse: bel met 0229-561207 om je op te geven.

Bowlen, hoe doe je dat?
Hieronder vind je vijf directe videolinks.
Hoe houd ik de bal vast?
Hoe gooi ik de bal?
Waar moet ik op mikken?
Er staat nog één pin, hoe gooi ik die om?
Hoe gooi ik met effect?

Biljartvereninging Op Zeker

Op de dinsdagavonden (van september t/m mei) speelt onze biljartverenging “Op Zeker” op 2 biljarts in Café Duijn. Al jaren wordt er door 26 mannen zeer gezellig gestreden om de grote wissel beker. Heb je interesse om mee te spelen met de biljartvereniging op dinsdagavond? Kom gerust langs om de sfeer te proeven of bel met 0229-561207.

Biljarttoernooi 2022 (7 t/m 12 maart)

Elk jaar wordt er in de grote zaal van “Café Duijn Bowling Spierdijk” een toernooi georganiseerd. Een 80-tal deelnemers spelen dan op 2 avonden 3 partijen per avond. Maandag- t/m vrijdagavond worden er voorrondes gespeeld en op zaterdag is de finaleavond. Dus als je van biljarten en gezelligheid houdt zien we je graag op één van deze avonden.

Bowling Spierdijk Zomerleague

De zomerleague is een bowlingcompetitie welke iedere woensdag om 19:00 en 20:00 uur in de zomermaanden plaatsvindt. Iedereen kan meedoen aan deze competitie, je hoeft dus geen ervaring te hebben of lid te zijn van een bowlingvereniging! Elke deelnemer speelt 3 bowlinggames per avond. Heb je totaal minimaal 21 bowlinggames gespeeld? Dan maak je kans op leuke prijzen (geen bekers maar echte prijzen) op de finaleavond!

Reacties zijn gesloten.