Bowlen en/of Eten

Scroll naar beneden voor de diverse mogelijkheden!

We hebben verschillende opties voor een compleet avondje uit. Onze arrangementen bieden diverse mogelijkheden op het gebied van eten, welke gecombineerd kunnen worden met één of twee uur bowlen. U hoeft niet persé bij ons te komen bowlen om lekker te kunnen eten, daarom hebben wij bij veel arrangementen ook de losse prijs vermeld. Alle hier vermelde prijzen gelden per persoon. Alle arrangementen dienen van tevoren te worden gereserveerd via 0229-561207 en zijn geldig vanaf 4 personen. Bij groepen groter dan 10 personen komt de rekening per groep, apart afrekenen is dus niet mogelijk. Indien je speciale (dieet)wensen dan kan je ons gerust bellen, wij passen ons graag aan.

Gourmet Arrangement
Smikkelhoed of Pyramide Grill
Indoor-BBQ
Shared Dining
Diverse Diners
Spare (hamburger of saté arrangement)
Strike (schnitzel, spareribs of vis arrangement)
Diverse buffetten
Diverse Kids Party's
Borrelarrangementen
Diverse lunch arrangementen
Wijn en Spijs proeverij
Culinaire filmavond
Catering Snacks
Catering Overig
Gepersonaliseerde taart
KERST 2018
Allergenen informatie

Veel arrangementen zijn uit te breiden met (5) consumptiebonnen* of een all-in** drankarrangement:

* Consumptiebonnen: Wij vragen voor fris en Amstel tapbier in 18cl 1 consumptiebon, wijn en binnenlands gedistilleerd 1,5 consumptiebon en sterk alcoholische dranken en buitenlands gedistilleerd 2 consumptiebonnen. (Deze consumptiebonnen kunnen we achter de bar houden en per drankje aftellen.)
** All-in drankenarrangement: Het All-in drankenarrangement is vanaf 20 personen te reserveren, is tijdsgebonden en gaat in vanaf het moment dat je gaat eten of bowlen. Drankjes worden alleen geserveerd bij de zitjes tijdens het bowlen en in het restaurant tijdens het eten. Het is alleen mogelijk dat de hele groep het All-in drankenarrangement reserveert. Combinaties zijn niet mogelijk. Het All-in drankenarrangement is inclusief: Amstel tapbier, frisdranken, sappen, huiswijnen, binnenlands gedistilleerd, koffie en thee. Wij rekenen voor dit All-in drankenarrangement op een verblijf in het restaurant van 2 uur bij Gourmetten, Smikkelhoeden, Indoor-BBQ, Diners en Buffetten. Bij een Spare of Strike arrangement (zonder extra soep en dessert) is de All-in prijs gebaseerd op een verblijf van 1 uur. De periode van het All-in drankenarrangement is dus altijd de duur van het bowlen (1 of 2 uur) plus de duur van het eten (1 of 2 uur), drankjes buiten die tijd om worden op de rekening gezet.

Bent u met minder dan 20 personen dan kunnen wij (in overleg) altijd rekening houden met budgetten. Vraag hiervoor naar Gerard Duijn.

Reacties gesloten