Bowlen en/of Eten

Scroll naar beneden voor de diverse mogelijkheden!

We hebben verschillende opties voor een compleet avondje uit. Onze arrangementen bieden diverse mogelijkheden op het gebied van eten, welke gecombineerd kunnen worden met één of twee uur bowlen. U hoeft niet persé bij ons te komen bowlen om lekker te kunnen eten, daarom hebben wij bij veel arrangementen ook de losse prijs vermeld. Alle hier vermelde prijzen gelden per persoon, prijswijzigingen voorbehouden. Wilt u twee arrangementen met elkaar combineren dan rekenen wij hiervoor een kleine meerprijs. Alle arrangementen dienen van tevoren te worden gereserveerd via 0229-561207 en zijn geldig vanaf 4 personen. Bij groepen groter dan 10 personen komt de rekening per groep, apart afrekenen is dus niet mogelijk. Wij rekenen voor het eten altijd het aantal gereserveerde personen, komen er op de avond zelf minder personen dan rekenen wij de helft van de menu-prijs. Heb je speciale (dieet)wensen dan kan je ons gerust bellen, wij passen ons graag aan.

Gourmet Arrangement

Het Gourmet arrangement is inclusief:

 • 1 of 2 uur bowlen
 • Tomatensoep en soep van de dag met stokbrood en kruidenboter
 • Gourmet: 6 soorten vlees, diverse soorten rauwkost, frites, gemengde salade, 4 koude sauzen en satésaus
 • Dame blanche, sorbet, kinderijsverrassing, koffieslurper of koffie/thee toe

Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een korting van € 12,- op de onderstaande prijzen.

Gourmet
(3-gangen)
Standaardincl. 5 consumptiebonnen*
incl. 1 uur
bowlen
37,-50,-
incl. 2 uur
bowlen
41,5054,50
zonder
bowlen
33,-46,-
Spare (hamburger of saté arrangement)

Het Spare arrangement is inclusief:

 • 1 of 2 uur bowlen
 • Kipsaté of hamburger geserveerd met frites, salade en sauzen
 • Dit arrangement is uit te breiden met vooraf soep & stokbrood met kruidenboter (+ € 5,- p.p.) en/of een dessert (+ € 5,50 p.p.)
 • Dit arrangement is goed te combineren met de Kids Party
Spare arrangement Standaard incl. 5 consumptiebonnen*  
incl. 1 uur bowlen 21,- 34,-  
incl. 2 uur bowlen 25,50 38,50  
       
 
Kids Party

Kids Party (is goed te combineren met het Spare arrangement voor Volwassenen)

 • 1 Uur bowlen
 • Glas frisdrank
 • Patat met frikandel of kroket
 • Waterijsje
 • € 11,- per kind

 

Draken Bowling Spierdijk

Borrelarrangementen

Het Borrel arrangement is inclusief:
1 uur bowlen, 6 consumptiebonnen* en 2x Bittergarnituur warm
óf
2 uur bowlen, 8 consumptiebonnen* en 3x Bittergarnituur warm.

Borrel arrangement (Vanaf 4 p.)
incl. 1 uur bowlen 24,-
incl. 2 uur bowlen 36,-

Allergenen informatie

Allergenen informatie Bowling Spierdijk

Veel arrangementen zijn uit te breiden met (5) consumptiebonnen* of een all-in** drankarrangement:

* Consumptiebonnen: Wij vragen voor fris en Amstel tapbier in 18cl 1 consumptiebon, wijn en binnenlands gedistilleerd 1,5 consumptiebon en sterk alcoholische dranken en buitenlands gedistilleerd 2 consumptiebonnen. (Deze consumptiebonnen kunnen we achter de bar houden en per drankje aftellen.)
** All-in drankenarrangement: Het All-in drankenarrangement is vanaf 20 personen te reserveren, is tijdsgebonden en gaat in vanaf het moment dat je gaat eten of bowlen. Drankjes worden alleen geserveerd bij de zitjes tijdens het bowlen en in het restaurant tijdens het eten. Het is alleen mogelijk dat de hele groep het All-in drankenarrangement reserveert. Combinaties zijn niet mogelijk. Het All-in drankenarrangement is inclusief: Amstel tapbier, frisdranken, sappen, huiswijnen, binnenlands gedistilleerd, koffie en thee. Wij rekenen voor dit All-in drankenarrangement op een verblijf in het restaurant van 2 uur bij Gourmetten, Smikkelhoeden, Indoor-BBQ, Diners en Buffetten. Bij een Spare of Strike arrangement (zonder extra soep en dessert) is de All-in prijs gebaseerd op een verblijf van 1 uur. De periode van het All-in drankenarrangement is dus altijd de duur van het bowlen (1 of 2 uur) plus de duur van het eten (1 of 2 uur), drankjes buiten die tijd om worden op de rekening gezet.

Bent u met minder dan 20 personen dan kunnen wij (in overleg) altijd rekening houden met budgetten. Vraag hiervoor naar Gerard Duijn.

Reacties zijn gesloten.